Deze site zal opgeheven worden en over gaan in een nieuw te bouwen site www.bsdewielewaal.nl 

sportdag WW 3   sportdag WW 1

Een fantastische week met zwemmen-Moncky Town-bowlen-naar het filmhuis voor 'Pluk van de Petteflat'-pannenkoeken met ijs van Piccobello en we sloten af met een sport- en speldag. Met trots kunnen met we terugkijken op prachtige schooljaren op deze school. Volgende week gaan dan toch echt de deuren van De Wegwijzer dicht. Gelukkig kunnen we ze in september weer openen, maar dan als De Wielewaal !! Een nieuwe uitdaging staat ons te wachten. We hebben er zin in !

Tijdens de landelijke finale van het Techniek Toernooi in Arnhem hebben Lieke, Yara, Xanthe en Riva uit groep 4 met hun 'droge beker' de prijs voor "Het beste wedstrijdresultaat" behaald. Met een goede voorbereiding, een prima samenwerking en een hoop enthousiasme wisten zij in 30 minuten 2 papieren bekers te vouwen, die 10 liter water hebben vervoerd in de snelste tijd.

Gefeliciteerd meiden !!

Maar ook onze andere teams hebben een mooie prestatie geleverd:

- Daan, Luna en Lynn (team gr.1/2) met hun 'Sterke schuit' : 48 knikkers !! pasten er in

- Sam, Noah, Ferena en Sybe (team gr.5/6) met hun 'Rijzende roeiboot' : in 7 sec. was de boot 1 meter omhoog gehezen

- Sali, Maria, Angie en Olivier (team gr.7/8) met 'De dansende duikboot' : 2.38 sec. bleef de duikboot onder water.

Dinsdag 15 mei kwamen leerlingen van het Regius Colleges een 'college' geven over : DUURZAAMHEID.                TV Schagen : in dit filmpje is te zien wat er in de les besproken is en wat onze leerlingen hebben bedacht en gemaakt.

 

 

Koningsspelen 2018 c    Koningsspelen 2018 g

Samen met de kinderen van de Niko Tinbergen hebben we er een groot feest van gemaakt. Een circuit van 'konings'-spelletjes, die waren bedacht en werden begeleid door kinderen van groep 7/8, stond klaar op het schoolplein en voetbalveldje van De Wegwijzer. De dag ging van start met 'muziek en dans', met op de tafeltennistafel 2 meiden van de NTS en 2 van de WW !

Niet alleen het weer werkte mee, ook de kinderen zorgden voor een uitstekende sfeer en goede samenwerking. We kijken met veel plezier uit naar volgend schooljaar.